Eines
Registrarse Login

Generali Tarrega

Vostè està aqui: Pàgina d'Inici » Empreses » Col·lectius
Dimecres, 24 jul. 2024

Col·lectius

Correu electrònic Imprimeix PDF

col·lectius

GENERALI Col·lectius està especialitzada en la gestió d'assegurances relacionades amb la cobertura de tot tipus de prestacions per a membres de col·lectius no empresarials, tals com Associacions, Col·legis Professionals, Fundacions, etc. Ocupem una posició destacada en el mercat que ens permet oferir una solució adaptada a les seves necessitats, (Assegurances d'Estalvi, Planes de Pensions Associats, cobertura de contingències de defunció o invalidesa derivades tant de malaltia com d'accident, etc.).

El volum de recursos gestionats en productes de previsió col·lectiva en l'any 2009 va arribar els 5.508,17 milions d'euros, que representa el 7,43% del conjunt del Sector Assegurador, havent-se pagat pensions per un import de 510,04 milions d'euros.

Així mateix, l'experiència i dimensió de GENERALI Segurs, com inversor institucional, li permet disposar d'una Divisió d'Inversions que està aconseguint una rendibilitat molt satisfactòria i enormement competitiva per als nostres client de productes d'estalvi-jubilació.

Contactar

 

Envia'ns les teves suggerencies o consultes a :

info@agenciadassegurances.com

Avinguda Catalunya 55 Baixos
Tarrega, Lleida  | Tel: 973 500 437

Mòb: 696 006 492

Bàner
Bàner
Bàner