Eines
Registrarse Login

Generali Tarrega

Vostè està aqui: Pàgina d'Inici » Empreses » Vida i Pensions
Dimecres, 24 jul. 2024

Vida i pensions

Correu electrònic Imprimeix PDF

vida i pensions

GENERALI Assegurances, especialitzada en la gestió d'assegurances relacionades amb la cobertura de tot tipus de prestacions per a empleats, ocupa una posició destacada en el mercat que li permet oferir, a tot tipus d'empreses, una solució adaptada a les seves necessitats, derivin o no de la instrumentació de compromisos per pensions.

- Pòlisses de Vida Risc. Cobertura de les contingències de defunció o invalidesa derivades tant de malaltia com d'accident, recollides, o no, en convenis col·lectius o altre tipus d'acords amb els treballadors.

- Pòlisses de Vida per a la Jubilació. Productes l'objectiu bàsic dels quals és la constitució d'un capital en la data de Jubilació dels seus empleats, ja es tracti de la cobertura de Premis de Jubilació, altres compromisos assumits per l'empresa amb els seus empleats o com incentiu voluntari per a conservar als seus empleats més qualificats o directius.

- Pòlisses de Rendes. Garantia d'una renda mensual per als treballadors que cessen en la seva activitat laboral, proporcionant-los així un complement a la pensió de la Seguretat Social perquè arribin a un nivell d'ingressos suficient.

- Prejubilaciones. Pòlisses destinades a atendre les necessitats de les empreses quan s'enfronten a un procés de regulació de la seva plantilla.

El volum de recursos gestionats en productes de previsió col·lectiva en l'any 2009 va arribar els 5.508,17 milions d'euros, que representa el 7,43% del conjunt del Sector Assegurador, havent-se pagat pensions de jubilació per un import de 510,04 milions d'euros.

Així mateix, l'experiència i dimensió de GENERALI Assegurances, com inversor institucional, li permet disposar d'una Divisió d'Inversions que està aconseguint una rendibilitat molt satisfactòria i enormement competitiva per a les empreses clients de productes d'estalvi-jubilació.

Generali Tàrrega.

Agència d'Assegurances Daniel Capdevila

Generali Seguros.

Contactar

 

Envia'ns les teves suggerencies o consultes a :

info@agenciadassegurances.com

Avinguda Catalunya 55 Baixos
Tarrega, Lleida  | Tel: 973 500 437

Mòb: 696 006 492

Bàner
Bàner
Bàner