Eines
Registrarse Login

Generali Tarrega

Vostè està aqui: Pàgina d'Inici » Noticies » Últimes » Generali Assegurances rep el Premi "CM Líderes en Excel·lència en Assegurances de Automòbils"
Dissabte, 13 abr. 2024

Generali Assegurances rep el Premi "CM Líderes en Excel·lència en Assegurances de Automòbils"

L'asseguradora podrà utilitzar durant 2010 el segell que la distingeix com Millor Companyia en Satisfacció de Clients en el seu sector. Generali Assegurances ha rebut el Premi CM  Líders en Excel·lència 2010, que reconeix a la companyia com la millor d'Espanya en satisfacció, fidelización, prescripció i compromís amb els consumidors en Assegurances d'Automòbils.

A la cerimònia de lliurament, celebrada en l'Hotel Silken Puertamérica de Madrid, va assistir Ángel Mascle, Responsable de la Unitat de Gestió de Clients, en nom de la Companyia. El guardó està impulsat pel grup Iniciativa i la revesteixi Consumer Management en col·laboració amb Stiga,la companyia d'anàlisi i auditories de qualitat.

És un dels reconeixements més exclusius en la identificació de les Millors Companyies d'Espanya en Satisfacció de Consumidors i Clients finals i compte, a més, amb el suport institucional de la Comunitat de Madrid.

El premi CM "Líders en Excel·lència", fruit dels esforços de la companyia per a arribar a la millor relació possible amb els seus clients, permetrà a Generali Assegurances l'ús durant l'any 2010 del segell que la distingeix com Millor Companyia en Satisfacció de Clients en el seu sector.

En la segona edició d'aquests premis, signatures com El Corte Inglés, Movistar, Paradores de Turisme, ONO, HC Energia, Canal d'Isabel II, Cepsa Gas, Telecable, Vueling o Pizza Hut també han estat premiades en la resta de categories, companyies benvolgudes pels accionistes i que aconsegueixen traslladar el seu valor de mercat real a tots els seus clients, factor clau de qualsevol acció de gestió corporativa.

Contactar

 

Envia'ns les teves suggerencies o consultes a :

info@agenciadassegurances.com

Avinguda Catalunya 55 Baixos
Tarrega, Lleida  | Tel: 973 500 437

Mòb: 696 006 492

Bàner
Bàner
Bàner