Eines
Registrarse Login

Generali Tarrega

Vostè està aqui: Pàgina d'Inici » Noticies » Últimes » Generali fusiona les seves filials Estrella i Vitalici per a créixer a Espanya
Diumenge, 16 juny 2024

Generali fusiona les seves filials Estrella i Vitalici per a créixer a Espanya

Aviat desapareixeran dues marques històriques del sector assegurador: Vitalici i Estrella. En crisi és de manual concentrar les forces per a gastar només el que sigui necessari.

El Grup Generali ha anunciat fusionar les seves filials Estrella Assegurances i Vitalici Assegurances per a consolidar la marca que li dóna nom, i potser plantejar-se compres en un sector on tot el món espera que hagi grans fusions.

El conseller delegat a Espanya, Jaime Anchústegui, va comentar que la fusió culminarà a mitjan 2010. L'objectiu de Generali és que la seva quota de mercat a Espanya (4,7%) s'acosti a les quals té en altres països com França (7,6%), Alemanya (8,7%) o Àustria (15%), per al que innovarà en productes.

La nova companyia tindrà 3,2 milions d'assegurats a Espanya, 1.306 empleats, un volum de cosines de 2.575 milions i un resultat net, en 2008, de 180 milions, un 4,6% més que l'exercici anterior. La seu de Generali a Espanya es mantindrà a Madrid, mentre que gran part de les operacions i de la divisió informàtica romandran a Barcelona.

Contactar

 

Envia'ns les teves suggerencies o consultes a :

info@agenciadassegurances.com

Avinguda Catalunya 55 Baixos
Tarrega, Lleida  | Tel: 973 500 437

Mòb: 696 006 492

Bàner
Bàner
Bàner